InMemory

Denne personvernerklæringen beskriver personvernrettigheter og vårt ansvar for å ivareta disse.
Erklæringen gjelder for alle tjenester Memosoft AS tilbyr og drifter.

 

Behandlingsansvarlig

Daglig leder i Memosoft AS (Bjarne Johnsen) og grafisk sjef i Erik Tanche Nilssen (Atle Nordaunet) er på vegne av våre trykk- og nettløsningers brukere behandlingsansvarlige for selskapenes behandling av personopplysninger.

 

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre brukere (Begravelsesbyråene), deres kunder (den som er ansvarlig for gravferden), andre pårørende og medvirkende i begravelsen:

Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og korrespondanse.

 

I tillegg lagrer vi i noen tilfeller bilder og film fra begravelsen og bilder fra slekt og venner av den avdøde, samt deltagende i begravelsen.

 

I vår QR løsningen lagrer vi følgende personopplysninger om våre brukere:

Navn, e-postadresse og passord i kryptert form, samt leveringsadresse og telefonnummer.

 

I tillegg lagrer vi lydfiler, bilder og film avgitt av brukeren, samt e-postadresse til mottakere av hilsninger.

 

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne legge til rette for begravelsesbyråene, slik at de kan sette opp dokumenter og generere trykkfiler for produksjon av våre produkter.

 

Vi benytter også opplysningene for at byråene enkelt skal kunne sende epost med korrektur til pårørende og deltakende i begravelsen, samt ha lett tilgang til leveringsadresser, etc. for distribusjon av våre produkter.

 

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefonnummer, e-postadresser og bilder benyttes for å oppfylle trykksakportalens intensjon om effektivitet og brukervennlighet. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel 6 (b).

 

Der du har samtykket til det, benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud i forbindelse med bruken av inMemory.no, via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

 

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt via integrasjon med begravelsesbyråets administrasjonssystem eller som er registrert/lastet opp direkte i våre nettløsninger.

 

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her.

 

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

For å kunne oppfylle våre produksjons- og distribusjonsforpliktelser, utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere, som eksempel: trykkerier, Bring, budbilselskaper, etc. Utover dette vil vi ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

 

Sletting av personopplysninger

Vi og våre leverandører sletter og arkiverer i henhold til lovens bestemmelser.

 

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

 

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

 

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.

 

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

 

personvern@memosoft.no

 

Memosoft AS

Postboks 269

3201 Sandefjord